Kan jouw stichting of vereniging ook wat extra geld gebruiken? Schrijf je dan nu in voor de Oranje Fonds Collecte 2019! 50% van de opbrengst gaat direct naar jouw stichting of vereniging!

Dit jaar kan je je ook inschrijven voor de Online Collecte. Dit kan in combinatie met de deurcollecte, net zoals afgelopen jaar. Nieuw in 2019 is dat je je ook alléén voor het online collecteren kan aanmelden. Dus je kan kiezen voor de deurcollecte, de combinatie met de Online Collecte óf alleen het online collecteren. 50% van je gehele opbrengst, dus ook die van de Online Collecte, gaat naar jouw stichting of vereniging!

Wil je je meteen inschrijven, ga dan naar Mijn Oranje Fonds en log in. Heb je nog geen Mijn Oranje Fonds account, dan kan je je ook eerst registreren op deze pagina. Na inloggen of registreren ga je naar de Collecte. Hier kan je je inschrijven voor de deurcollecte, de online collecte of een combinatie van beide.

We hopen van harte dat jullie meedoen aan de Oranje Fonds Collecte in 2019! Je draagt dan bij aan een socialer en meer betrokken Nederland en haalt meteen geld op voor je eigen stichting of vereniging!

Als je vragen hebt, neem dan even contact op met het Collecte Team van het Oranje Fonds via telefoonnummer 0900-4488448 (kantooruren) of [email protected]< TERUG NAAR OVERZICHT