Sinds de start in 2007 heeft het hospice veel betekend voor mensen uit Baarn, Soest, Soesterberg en omgeving.  In het hospice  kunnen 4 gasten verblijven, mensen met een levensverwachting van maximaal 3 maanden.

Een groot deel van de zorg voor de gasten wordt gegeven door vrijwilligers. 24 Uur per dag, 7 dagen in de week. Veel van onze vrijwilligers ervaren voldoening in het werk en het gevoel iets wezenlijks te betekenen voor anderen. Om dit belangrijke werk te blijven doen, is De Luwte op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Wij zoeken vrijwilligers die naast dag- of avonddiensten ook diensten in het weekend en t.z.t. in de nacht kunnen doen. Nieuwe vrijwilligers worden ingewerkt door ervaren vrijwilligers en verpleegkundigen. De (verplichte) meerdaagse training voor nieuwe vrijwilligers is op 20 & 26 & 28 januari met een terugkomdag op 13 april.

Op vrijdagmiddag 8 januari van 13.30 tot ca. 15.00 uur en op  maandagavond 11 januari van 19.30 tot ca. 21.00 uur is er een voorlichtingsbijeenkomst om kennis te maken met het vrijwilligerswerk. Voor meer informatie of het aanmelden voor de bijeenkomst kun je contact opnemen met Wilma Mout:  035 – 6039450, [email protected] of kijk op www.hospicedeluwte.nl.

 < TERUG NAAR OVERZICHT